Поиск по этому блогу

вторник, 9 января 2018 г.

"Різдвяна історія про Лускунчика і Марі"


8 січня, наші діти отримали різдвяний подарунок від Херсонського академічного обласного театру ляльок - добру, стару казку за мотивами Е.Т.А. Гофмана "Лускунчик".


Як тільки погасло світло в залі, чарівні звуки музики повели глядачів за собою в світ чарівництва, перетворення та, звичайно ж, вічної боротьби добра зі злом. Дітлахи не відводячи очей стежили за дією на сцені, допомагали головному герою Лускунчику перемогти злого короля мишей. Також діти раділи дивному перевтіленню Лускунчика в благородного принца, адже добро завжди переможе зло.







Потім до дітей завітали дід Мороз зі Снігуркою, символ нового року песик, якому діти, всі разом, вигадували ім'я, і в цьому їм допомогла чарівна ельфиня. Усі разом відгадували новорічні загадки, переконували сніжну королеву, що свято - це дуже добре і весело. Після того вони грали у чарівні м'ячики, які як хмаринки літали по залу.







Дякуємо адміністрації театру, в.о. директора Гаврилюку В.Г., та режисеру-постановнику Борису Чуприні — за казковий подарунок. 







Також ми дуже вдячні акторському складу за чарівне перевтілення на сцені.


Дякуємо !!!

Комментариев нет:

Отправить комментарий