Поиск по этому блогу

понедельник, 1 января 2018 г.

 Конкурс блогерів та громадських журналістів Херсонщини


25 грудня 2017 року відбулось нагородження переможців VII щорічного Конкурсу блогерів та громадських журналістів. 

У минулому, 2016, році наша ініціативна група матусь дітей з аутизмом «АУТИЗМ-Зачаровані діти Херсон», а точніше, наш блог «Волшебный ребёнок» взяв участь у "VI Конкурсі блогерів та громадських журналістів» і став одним з переможців (категорія “Відкриття року”).

Минулорічні переможці в усіх номінаціях увійшли до складу журі конкурсу 2017 року. Від "Зачарованих дітей" у склад журі входила наш керівник, Наталя Мірошник.


На церемонії також був присутнім один з наших "зачарованих" хлопчиків, Щукін Богдан, зі своєю матусею.


Церемонія нагородження проходила у магазині-кафе «Чайна карта», у теплій атмосфері. Нас пригощали гарячим, ароматним чаєм та цукерками. В цілому зустріч блогерів пройшла надзвичайно затишно та приємно.
Мама Богдана, Олена Водяницька, поділилася своїми враженнями про церемонію: "Ми дуже вдячні за море позитивних емоцій, за теплу зустріч. Для нас із Богданом це вперше - бути присутніми на церемонії. Ми дуже хвилювалися. Дякуємо!"












Переможці отримали павербанки та календарі від ПриватБанку, календарі із зображеннями старого Херсона, дипломи та вже традиційні чашки з логотипом конкурсу.



Серед переможців минулих років, які брали участь у Facebook-флешмобі, були розіграні призи. Представники нашої групи “АУТИЗМ-Зачаровані діти Херсон” теж отримали приз - павербанк.

Щиро вітаємо усіх переможців!

Комментариев нет:

Отправить комментарий