Поиск по этому блогу

четверг, 6 апреля 2017 г.

2 квітня- день поширення інформації про аутизм.

Наша ініціативна група приєдналася до соціальної акції"запали блакитним місто".


Наша ініціативна група мам дітей з діагнозом аутизм висловлює подяку ГО "Громадський центр "Нова генерація" особливо Натальї Дорофеєвой за організацію інформаційної підтримки нашій акції.


Дякуємо за технічну та матеріальну підтримку в організації та проведені акції в підтримку людей з аутизмом та їх сімей, директору «Художнього державного будинку мистецької творчості» Валерію Васильовичу Висовень. Подяка керівнику Ользі Кузнєцової та її маленьким зірочкам зразково художніх колективів системи Міністерства освіти і науки України вокально-хореагрофічні студії «ЗОРЕПАД» та "ОРХІДЕЯ".



Дякуємо фонду "Гаврош", зокрема подяка клоуну Тьоме, який запалив усмішки на обличчях дітлахів. За веселі ігри, цікаві жарти.




Дякуємо Ользі Андріївні Кухта, бібліотекарю відділу естетичного виховання Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки, в організації мастер-класу – ліпка з солоного тіста.


Окрема велика подяка за підтримку та участь у нашій акції керівнику клубу раннього розвитку Монтесорі «Смайлик» Людмилі Буйнеко та педагогам у майстер класах Катерині Волошиной, Юлії Грушко, Тетяна Швець, Ларисі Зарослінській, Галині Ілюхіной – ви найкращі!





Автор Наталья Мирошник 


Комментариев нет:

Отправить комментарий