Поиск по этому блогу

среда, 3 мая 2017 г.

Весняний квітковий букет


Весняний квітковий букет

Гріє землю сонечко,

Ніжно примовляє:

Прокидайтесь, квіточки,

День весну стрічає!

У відділі естетичного виховання Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки з настанням довгоочікуваного тепла розквітли квіти.



На черговому занятті для зачарованих дітей учасники знайомилися з весняними квітами, а ще з мистецтвом складання букета і різних композицій, картин, панно – флористикою. Діти дізналися, що із матеріалів застосовуються живі та штучні квіти, трави, засушені рослини, різноманітні природні матеріали - шишки, кора дерев, гілочки, насіння, горіхи і багато іншого. Композиції, створені умілими руками майстрів своєї справи, здатні прикрасити будь-яке приміщення і створити там незвичайний інтер'єр, що привертає увагу.



Діти відгадували загадки про квіти. Повторили, у яких казках зустрічаються квіти, а казку Дюймовочка уважно слухали.




А потім запрацювала творча лабораторія. Цього разу бібліотекарі поекспериментували – не показували дітям черговість виконання дій та і заготовки у всіх були різні, лише мали зразки. Кольори, квітки вибирали діти самі. 








Ці квіти вони зібрали у букети. Ось погляньте, що створили юні флористи.






Мы дуже вдячні Вам, Анжело Борисівно, за цікаве, творче та пізнавальне заняття. Щиро дякуємо Вам за допомогу в соціалізації наших дітей.


Источник: http://news.library.kherson.ua/2017/05/blog-post.html


Комментариев нет:

Отправить комментарий