Поиск по этому блогу

вторник, 5 сентября 2017 г.

"Зачаровані діти"- "Зачарований острів"

"Зачаровані діти"- "Зачарований острів"

1 вересня "Зачаровані діти" відвідали Херсонський театр імені Миколи Куліша відкриття нового дитячого театрального сезону. Це була хвилюча для нас подія, більшість дітей прийшли вперше.






У холі театру нас зустрів оркестр. І хоча наші діти дуже чутливі і в них вразливий слух, їм дуже сподобалося звучання живої музики.





"Зачаровані діти" переглянули сучасний фентезі-мюзикл для всієї родини – «Зачарований острів». Діти та їхні матусі потрапили у казкову подорож, де навіть на дорослих чекали добрі дива! Яскраве музичне шоу, неймовірні пригоди та зворушлива історія кохання принца Еріка та принцеси острова фей Розалінди нікого не залишили байдужими! Неймовірні почуття! Усім дуже сподобалось!





 


Ми щиро вдячні усім артистам театру за їх працю, талановиту гру, яка була дуже реальною. Наші діти думали, що це відбувається по-справжньому, тому співпереживали з героями.


Ми щиро дякуємо адміністрації театру за можливість безкоштовно відвідати таке дивовижне дійство, дякуємо за чудово проведений час та за подаровані гарні емоції! Усі "зачаровані" діти та їхні матусі дуже, дуже вдячні вам за ваші відкриті та щирі серця! Чекаємо нових зустрічей з вами!



Комментариев нет:

Отправить комментарий