Поиск по этому блогу

суббота, 16 июня 2018 г.

Галерея щастя.



Нова зустріч у відділі естетичного виховання Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки . На цьому занятті ми з Ольгою Андріївною говорили про щастя.







Ольга Андріївна познайомила нас з творчістю художниці Євгенії Гапчинської і розповіла, що її ще називають "постачальником щастя номер 1".


Її роботи важко сплутати з чужими - дивовижні чоловічки, янголята з дитячими підписами в дусі "Я знаю, де ховаються солоні огірочки...".


У Києві, Одесі та Дніпропетровську можна знайти галереї Гапчинської - "Галереї щастя". У них дивовижна домашня атмосфера.


А ви знали, що це її малюнки на цукерках "Любимов", ці милі янголята, які приносять радість дітям і закоханим? 


А ще те, що ілюстрація в книзі «Аліса в країні чудес» — це теж роботи Євгенії Гапчинської.Ми подивилися сюжет з її роботами «Галерея щастя», послухали її невелике интерв'ю.


Після цього Ольга Андріївна запитала хлопців, що для них є щастя. Відповіді хлопців бу дуже ціликавими.

А після цього ми малювали дуже незвичайною технікою — мильною піною з фарб. Це було дуже весело і цікаво. Дітей просто неможливо було відірвати від процесу малювання.

















Після заняття Ольга Андріївна пригощала нас цукерками-"сердечками".Велике спасибі, Ольго Андріївно, за дуже цікаве заняття!





Після всього нашу зустріч продовжила психолог Олена.Ми говорили про відносини між людьми, обговорювали, що для нас означає дружба, любов, товариство, знайомство,приятельство .І кожен намалював п'ять кіл, в які він повинен був розділити 150 чоловік. Це було дуже цікаво.Олено, дуже дякуємо Вам за зустріч!



Комментариев нет:

Отправить комментарий