Поиск по этому блогу

суббота, 10 марта 2018 г.


Семінар для спеціалістів


В рамках проекту  навчально-практичний семінару для батьків «Аутизм – Зачаровані Діти Херсон» 5.03.2018 року відбувся пілотний проект навчально-практичний семінару для фахівців  на виконання державної цільової програми «Національний план дій з реалізації Конвенції про права інвалідів на період до 2020 року» «Аутична дитина в школі» «Статеве виховання дітей з особливими освітніми потребами», при підтримки «Stichting  «Lokal Care», та спільно з Фондом «Дитина з майбутнім».
На семінарі були присутні фахівці які працюють з дітьми з особливими освітніми потребами та вчителі інклюзивних класів, районів Херсонської області та міста Херсон.



Подяка «КОМУНАЛЬНИЙ ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ХЕРСОНСЬКА АКАДЕМІЯ НЕПЕРЕРВНОЇ ОСВІТИ» ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ», особливо  Юдиній Олені Вікторівні за співпрацю та допомогу в інформуванні фахівців Херсонської області.



Велика подяка «Херсонської ЗОШ-інтернату ім.Т.Г.Шевченка Херсонської обласної ради», директору Рудя Микола Григорович, завучу Смикало Людмила Вікторівна, психолог Константинова Лариса Миколаївна  на базі якого відбувся семінар та технічна підтримка у такому важливому та необхідному заході для Херсону та області.


На семінарі розглядались важливі питання об інклюзивному навчанні дитини в ЗОШ. Об особливостях виховання дітей з РАС у звичайній школі, окремо розглядалось питання комунікації та взаємодією дитини з РАС з однолітками та вчителями. 

 


Велика подяка спікеру Фонду «Дитина з майбутнім» Ірині Сергієнко яка досвіт доступно-зрозуміло викладений матеріал для спеціалістів, за відповіді на питання спеціалістів, за професіоналізм та доступність інформації.
Кожний спеціаліст який здобув нові знання  на навчально-практичному  семінару отримав від Фонду «Дитина з майбутнім» сертифікат.

Дякую фонду «ЗАХИСТ» Польська Лариса Михайлівна  за відгук у технічній підтримці.


Дякуємо кожному хто незважаючи на погодні умови відвідав семінар. 
Бажаємо кожному фахівцю натхнення та наснаги у роботі з особливими дітьми.  Та сподіваємось на подальшу співпрацю та взаємодію з усіма учасниками.


Комментариев нет:

Отправить комментарий