Поиск по этому блогу

четверг, 8 марта 2018 г.

Свято мами стукає в віконце

Хоча зима дуже вже не хоче відступати, але ж ми знаємо, відчуваємо і знаємо напевне, що весна вже ось-ось… Весна вже на підході! А з нею і свято всіх дівчат і жінок. А тому у ці дні людей об’єднує єдина думка: «Які квіти подарувати?»


Відвідувачі сектору періодики Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки не тільки навчились власноручно «вирощувати» тюльпани, а й познайомились з мовою квітів. Тепер, даруючи квіти, вони будуть пам’ятати їхню символіку: тюльпан – кохання, гордість; пролісок – ніжність, чистота, вірність; мімоза – сором’язливість; гіацинт – забава, смуток, а за кількістю пуп’янків на квітці «призначався» день зустрічі.



У творчій роботі завжди допомагають дитячі журнали «Умійко», «Котя», «Веселые идейки». А книга «Пізнай себе у квітці» розкрила таємниці характерів квітковим гороскопом.

Для того, щоб виготовити подарунок своїм матусям, бабусям, сестричкам старалися учасники розвиваючого клубу «Пізнайко» та група «зачарованих» дітей.


Враз «затюльпанило» у секторі періодики! А ми знаємо, що найкращий подарунок – це той, що зроблений власноруч. Адже в ньому часточка душі, тепла, любові…




Зі святом вас, любі жінки! Нехай кожен ваш день буде сонячним та радісним! І на вашу честь нехай щодня розквітають квіти!!! 


  Ангеліна Вєтрова, завідуюча сектором періодичних видань 
Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки 
Источник: http://news.library.kherson.ua/2018/03/blog-post_76.html 

Комментариев нет:

Отправить комментарий