Поиск по этому блогу

воскресенье, 10 декабря 2017 г.

Інформаційний день про людей з інвалідністю.
«Насильству НІ!»

У всьому світі 3 грудня відзначений у календарі як міжнародний день людей з обмеженими можливостями.

 


Наша ініціативна група ЗАЧАРОВАНІ ДІТИ в цей день зібралася щоб звернути увагу що серед дітей є таланти, генії і наші діти можуть навчатися у загальноосвітніх школах ходити в дитячі сади. Дитина з інвалідністю може з'явиться в будь-якій сім'ї не залежно від матеріального чи соціального становища.







З 25 листопада 2017 проводиться КАМПАНІЯ  «ХЕРСОН -ТЕРИТОРІЯ ВІЛЬНА ВІД НАСИЛЬСТВА» в рамках Міжнародної кампанії 16 днів Активізму проти гендерно обумовленого насильства за підтримки Фонду громади міста Херсон "Захист", Центру соціальних служб сім'ї, дітей та молоді Херсонської міської ради Богдан Руденко. Наша ініціативна група підтримує акцію в нашому місті. Наші сім'ї  прийняли участь в акції, а діти відзначили цей день активними іграми та естафетами.  МИ віддаємо свій голос «ЗА» створення антикризового центру постраждалим від насильства в Херсоні.




Висловлюємо подяку друзям нашої організації «ЦЕРКОВЬ ЖИВОЙ РОДНИК» за чудовий настрій та подарунки. Дякуємо кожному, хто зігрів душу своїми теплими словами та побажаннями,  хто дивовижні емоції, яскраві враження. 




Комментариев нет:

Отправить комментарий