Поиск по этому блогу

вторник, 26 декабря 2017 г.

Свято День Святого Миколая.



Радість, сміх, посмішки, зустріч з друзями, нові знайомства - так починалось свято святого Миколая 19 грудня в клубі FireFly. Спасибі, Надюша, за гостинність, за свято, яке Ви подарували нашим дітям і батькам. Святий Миколай зі своєю чудовою свитою радував та розважав, дарував добрій настрій (аніматори - студія "Затейник"). Шоу мильних бульбашок було родзинкою свята. Діти були в захваті, а батьки поринули в світ дитинства і раділи дивовижним перетворюванням.





Добра фея Натали Костик-Устенко ОО «Мама.ua» зі своїми помічниками, музичною студією «МІХ», подарували всім слухняним, працьовитим, ввічливим хлопчикам та дівчаткам солодкі подарунки, кошти на які вони зібрали, беручи участь у благодійній акції, що проходила у Херсоні.






Дякуємо Виходцю Віктору Вікторовичу - директору, офіційному дистриб'ютору ТМ ROSHEN у Херсонській області за підтримку та співпрацю.




Дякуємо фотографам Александре Белицкой та від ОО «Мама.ua» - за яскраві, чудові фота, які відображають святковий настрій у дітей і дорослих.


СВЯТО ПРОДОВЖУЄТЬСЯ!!!!!!



Більше фото тут: https://www.facebook.com/pg/kherson.asd.2016ukr.net/photos/?tab=album&album_id=1609353609126282 

Комментариев нет:

Отправить комментарий